Inspiratie voor de week
29 mei tot 4 juni 2017

De situatie waarover je bezorgd bent kan verbeterd worden met de hulp van Aartsengel Michaël.
Deze kaart dient als een geheugensteuntje dat het nooit te laat is om de engelen erbij te betrekken en hun hulp en steun zal alles onmiddellijk verbeteren. Zoals het schenken van innerlijke vrede, nieuwe ideeën en inzichten. Je zal op onverwachte en ingenieuze manieren geholpen worden, dus sta open voor wonderen die verrassende vormen kunnen aannemen.

Weet dat je veel kracht bezit, je bent geen slachtoffer. Laat alle schuldgevoelens los ten opzichte van jezelf of naar andere mensen toe. Richt jezelf op oplossingen en niet op problemen. Sta anderen toe je te helpen.

Het kan zijn dat je in het midden van de week wat verward kan zijn door tegenstrijdige gevoelens en dat je niet weet welke richting uit te gaan.
Schrijf daarom alles wat je denkt en voelt op. Pas geen woorden aan en schrap niks weg. Dit zal je inzicht geven in wat je werkelijk wilt. De helderheid hierover zal de stappen die je hierna moet nemen verlichten.

In plaats van je geluk te laten afhangen van de toekomst, kun je nu het besluit nemen gelukkig te zijn.
Een manier om dat te doen is jezelf te richten op alles en iedereen waar je je dankbaar voor voelt. Wat gaat er wel goed in je leven. Wat zijn je zegeningen en je krachten? Door jezelf toe te staan vreugde en plezier te beleven, ben je in staat dit te ervaren. Neem het heft in eigen handen wat je leven betreft en zorg dat allerlei invloeden van buitenaf niet kunnen bepalen hoe jij je voelt.

Maak jezelf los uit dramatische toestanden. Verwacht een wonder. Schrijf op waar je dankbaar voor bent. Blijf positieve gedachten houden. Open je hart voor liefde.

Inspiratie voor de week
29 mei tot 4 juni 2017

Wat een ongelofelijke prestatie! Dit is een periode van voorspoed en tevredenheid. Je harde werken heeft tot resultaten geleid en nu kun je de tijd nemen om ervan te genieten! Je ervaart nu overvloed en een gevoel van veiligheid en zekerheid. Er is op het moment geen enkele reden voor bezorgdheid
Misschien is het zelfs tijd voor een feestje! Deze kaart is vaak de voorbode van gebeurtenissen als verloving, bruiloften, of andere verbintenissen voor lange tijd tussen twee mensen.

Je hebt recht op een welverdiende pauze. Doe iets voor jezelf en je dierbaren. Sta jezelf toe te leven in het moment en te genieten van alles waarmee de hemel je heeft gezegend.

Bijkomende betekenissen/gevoelens van deze kaart:
Tevredenheid. Ergens neerstrijken. Geen wolkje aan de lucht. Oogst. Vrede. Een gelukkig gezinsleven. Een speciale dag. Een nieuw huis.

Dit is het moment van ongelooflijke vervulling! Al je activiteiten zijn tot een goed einde gebracht, en je hebt felicitaties verdiend voor de geweldige klus die je hebt geklaard. Er heerst een gevoel van vreugde, vervulling en trotst om het werk dat is gedaan. Je zocht spirituele verlichting en je bent wezenlijk gegroeid. Je bent gezegend.
Binnenkort is het tijd om weer met iets nieuws en opwindend te beginnen. Als mens moeten we blijven leren en ons blijven ontwikkelen. Maar neem nu de tijd om je te koesteren in dit geweldige kostbare moment vol geluk.

Vervulling. Een helder doel. Kosmisch bewustzijn. Liefde voor moeder aarde. Wereldwijde aanpak. Dromen die uitkomen.

Het leven zal vanaf nu in een stroomversnelling gaan. Gebeurtenissen die in de wacht leken te staan, vragen ineens je volledige aandacht. Er kan sprake zijn van een beetje stress terwijl je je aanpast aan je nieuwe schema, maar het zal beter voelen dan het voorgaande gebrek aan actie. Niet langer zitten en wachten. Het is tijd de zaken aan te pakken! Ga opzoek naar creatieve oplossingen voor problemen en je zult geweldige resultaten boeken.
Hoewel je inderdaad snel moet zijn, moet je niet nalaten de details goed te bestuderen.

Mensen: Een bijzonder bekwaam persoon met een vlot verstand en een sterke wil.
Iemand die komt binnenvallen, de situatie overziet, en onmiddellijk weet wat er gedaan moet worden. Iemand met goede bedoelingen. Altijd zeker van zijn succes. Moedig. Idealistisch, en deskundig.

Aanvullende betekenis:

Een plotselinge uitbarsting van activiteit. Buiten de kaders denken. Verdedigen waar je in gelooft.

Inspiratie voor de week
22 tot 28 mei 2017

Inspiratieboodschap voor de liefde:

De beroering van je hart is het lied van romantiek dat je roept.
Je krijgt deze boodschap als geleide om de weg van je gevoelens te volgen.
Als je iemand hebt ontmoet en je vraagt je af of je erop in moet gaan, dan zeggen de engelen volmondig JA! Neem het initiatief door te flirten, door je gevoelens kenbaar te maken.

Als je de liefde graag in je leven wilt dan is deze boodschap een aanwijzing om meer initiatief te nemen, zodat het ook gebeurt.
Je trekt romantische liefde aan door dit moment ten volle te genieten. Tevens helpen je gebeden, je affirmaties en visualisaties ook om jullie bij elkaar te brengen.

Het is belangrijk dat je goed bent voor jezelf, ga eens wat vaker de deur uit of verwen jezelf met een lekkere massage. Doe iets waar jij van opleeft. Hou van jezelf zoals jij wilt dat je (eventuele) partner van jou houdt.

Roei tegen de stroom in van stress. Gespannen op zoek zijn komt voort uit angst, uit een onderliggende twijfel: Misschien vind ik het nooit! En die angst trekt juist aan waar jij bang voor bent.
Stress maakt dat je rimpels krijgt, dat je lichaam gespannen is, dat je een geforceerde stem krijgt, en nog meer dingen die je minder aantrekkelijk maken.
Dus maak jezelf aantrekkelijk! Ben je op zoek naar humor in een partner, ontwikkel dat dan op de eerste plaats in jezelf. Soort zoekt soort, en dat is een van de dingen waarmee je je zielsverwant aantrekt.

Inspiratieboodschap voor je levensdoel:

De tijd is aangebroken dat je je oude gedrag dat je blokkeert bij het vervullen van je hartewens loslaat.
Op dit moment blokkeer je je gezondheid, je geluk en je levensdoel. Het is nu belangrijk en tijd om een beslissing te nemen. Blijf je vasthouden aan je gehechtheden of laat je los?
Weeg de plussen en de minnen van je verslavende gedragingen af. Ook mag je alles wat op het ego is gebaseerd loslaten. Emotioneel maak je gelijk een transformatie door en je spirituele ontwikkeling, intuïtie en zintuigen zijn gelijk scherper.

Het moment dat je je hebt vrijgemaakt van alle negatieve invloeden is het tijd om je te richten op je spirituele pad.
Je bent hier om lessen over liefde te geven. Je hebt een positieve uitwerking op mensen.
Je voelt je anders dan anderen, of hebt soms het gevoel dat je er niet bij hoort.
Jij bent in staat om antwoorden en leiding waar te nemen voor jezelf en voor anderen.
Dus doe waar je voor gekomen bent en wat je vanbinnen al weet.
Als je het kunt dromen kun je het ook doen! Jij bent sterker dan je denkt. Meer dan ooit ben je voorbereid om iets nieuws te beginnen en vol te houden. Maak een bewuste keus om te zijn zoals je bent. Creëer een plan van actie voor jezelf dat je leidt in de richting van je Goddelijke doel.
Neem direct de stap naar een gelukkigere toekomst.

Inspiratie voor de week
15 tot 21 mei 2017

Dit een een aankondiging van een mooie prachtige periode, die nieuwe kansen met zich meebrengt.
Laat je creativiteit stromen, en volg je dromen.
Als je plannen aan het uitstellen was dan is dit het moment om in actie te komen.

Ook is het een goed moment om een nieuw bedrijf te beginnen. Vertrouw op je kwaliteiten.

Deze situatie vraagt om emotionele volwassenheid en absoluut vertrouwen.
Vertrouw op het advies die je van mensen om je heen krijgt. Problemen zullen worden opgelost.
Deze kaart duidt ook op een gulle, menslievende en verfijnde persoon op wie je onvoorwaardelijk kunt bouwen. Dit zou ook een verwijzing kunnen zijn naar de karaktereigenschappen van jezelf.

Je wordt gefeliciteerd met je briljante nieuwe idee, dat je waarlijk is ingegeven. Noteer je boodschappen die je binnenkrijgt, ze kunnen op heel veel verschillende manieren binnenkomen, maar je zult ze zeker herkennen.
Het is heel belangrijk dat je grondig en helder communiceert met iedereen die betrokken is bij de implementatie van je idee.

Laat je niet weerhouden door kleine problemen op je pad. Dit zijn niet meer dan koerswijzigingen die je plan nog beter maken.

Inspiratie voor de week
8 tot 14 mei 2017

Deze week staat geheel in het teken van TRANSFORMATIE.
Heb je het gevoel vast te zitten dan is de boodschap voor aankomende week “laat controle los”
Andere mensen of situaties onder controle houden of te beïnvloeden zal alleen maar leiden tot frustratie , en remmend werken op het verhoren van je gebeden.

Er zijn vele momenten in je leven die eisen dat je de touwtjes in handen neemt, maar nu even niet!
Gebeden worden weleens verhoord op een andere manier dan jij in gedachten hebt.
Wees open voor alle opties
Controlekwesties zijn meestal gebaseerd op de vrees dat anderen niet aan je verwachtingen zullen beantwoorden.

Je kunt jezelf de vraag stellen: Waar en hoe voel ik me beperkt, geforceerd, geremd, gevangen? Vertrouw de reactie die je krijgt.

Via andere mensen zul je hulp krijgen, tenminste in zoverre jij hun hulp accepteert.
Het is heel goed kwaliteitstijd te hebben met je vrienden. Als je momenteel in een relatie zit, zul je enthousiasme vernieuwen door regelmatig met goede vrienden op stap te gaan.
Als je single bent dan haalt dit je uit je huis, en zal het je frisse energie geven.
Wie weet brengen je vrienden je in contact met een fantastische liefdespartner.

Het is tijd om een andere koers te varen. Iets klopt gewoon niet helemaal en je krijgt hier nu boodschappen over.
Het goede nieuws is dat je spirituele kant zich meer ontwikkelt. Luister naar je intuïtie en je dromen.
Het is normaal dat je momenten van twijfel en zorgen en onzekerheid hebt.
Maar dit kan jij te boven komen door je angsten onder ogen te zien, hierdoor zul je groeien en ontwikkelen.
Je overleden dierbaren proberen je boodschappen te brengen. Luister goed!

Mooie grootse ideeën stromen binnen. Je groei en ontwikkeling is ongelofelijk .
Geloof in jezelf en anderen om je heen in deze magische periode.

Kies vanaf nu alleen voor positieve gedachten om je huis, je carrière en je financiëlele toestand te beschrijven. Affirmeer je wensen alsof ze al werkelijkheid zijn en vermijd je zorgen te maken,of elke discussie die jou in een slachtofferrol plaatst.

Vertrouw op wat je zowel met je innerlijk oog als met je fysieke ogen ziet, want je spirituele inzicht is je behulpzaam bij het helen, het lesgeven en begeleiden van andere mensen.

Breng je gedachten en gevoelens onder woorden en schud je spirituele zintuigen wakker met de krachten van muziek en dans
Het is de bedoeling dat je zowel jezelf als anderen lichamelijk te gaan helen.
Jij hebt helende handen.
Je wordt aangemoedigd lessen te nemen die jou je natuurlijke belangstelling laten zien voor de verschillende manieren van helen.

Door de beste benadering te kiezen voor het lichaamswerk verzeker jij je ervan dat je belangstelling scherp blijft en van hoog niveau.

Fijne week

Inspiratie voor de week
17 tot 23 april 2017

Voor de inspiratie van deze week willen de engelen laten weten dat het nog steeds niet het juiste moment is om allerlei vraagtekens te plaatsen en antwoorden te willen weten.
Wanneer de tijd rijp is zul je alle antwoorden ontvangen, heb een beetje geduld

Enige wat jij moet weten is dat jou situatie al “ in behandeling” is.
De situatie is van jou overgenomen en alles zal heel goed aflopen! Het is niet nodig om je obsessief bezig te houden met jouw angsten en zorgen. De energie van angst en zorg vertraagt alleen maar de uiteindelijke manifestatie van je wensen. Visualiseer liefdevolle en gelukkige uitkomsten en blijf positief in je gedachten.

Al snel zul je je afvragen waarom je je hier überhaupt zorgen over hebt gemaakt.

Je bent op de juiste weg! Ga door!!
Blijf je hoop, dromen en plannen volgen, Dit is niet het moment om op te geven.
Je ziet de vorderingen als je maar niet opgeeft en volhoudt!

Het is heel belangrijk dat je voet bij stuk houdt en in jezelf gelooft.
Laat je niet door anderen intimideren om ermee op te houden.
Omdat ze jouw visie niet delen, betekent het niet dat jij je hart niet moet volgen.

De grote energiekaart:

Helderheid maakt een onbevooroordeelde waarneming van jouw realiteit mogelijk.

Inspiratie voor de week
10 tot 16 april 2017

Dit is een tijd voor jou om te herstellen. Met de tijd zullen uitdagende emoties waar je mee om hebt moeten gaan verdwijnen. Ook al denk je nu dat het moeilijk is, er wacht je een blije toekomst.

Neem nu alle tijd die je nodig hebt om je kracht terug te krijgen. Het antwoord op je vraag is nu een duidelijke NEE!

Maak je hierover geen zorgen als de tijd rijp is zul je zien waarom dit het juiste antwoord was.

De oplossing die je zoekt kan alleen gevonden worden door in je hart te kijken door middel van  mediteren of innerlijk spiritueel werk.

Je kunt ook inzichten krijgen door dromen die je s’nachts hebt, omdat je onbewuste oplossingen voor je creëert  die er niet zijn wanneer je wakker bent.

Energieboodschap:

Een sterrenwezen is met al het ZIJN en alle werelden verbonden!

Fijne week!

Angelique & Christina

Inspiratie voor de week
3 tot 9 april 2017

De geest van het IK BEN! Jij staat centraal je bent er klaar voor om je groei zichtbaar te maken en jezelf te omarmen waarvan je diep in je hart weet dat je bent. Denk goed na over jou levensdoel en manifesteer je doelen. Het is de hoogste tijd om dat te doen wat goed is voor jouw.

Vraag jou engelen om leiding om je visie verder uit te kunnen werken, ze staan te popelen om je van dienst te zijn je hoeft ze enkel te vragen en ze zijn er voor jouw!

Betere tijden breken nu aan blijf vooral doen wat je leuk vind en wat je intuïtie jou aangeeft om te doen. Deze week draait helemaal om je eigen Ik.

Bedenk voor jezelf wat wil ik, welke kant wil ik op en waar wordt ik gelukkig van. Geef deze informatie door aan het universum en richt je op je innerlijk geluk en ervaar het leven alsof je plannen al werkelijkheid zijn.

De kracht zit in jou!

Helderheid en de juiste mate van moed en kracht laten het idee werkelijkheid worden.

Jij wordt door liefde gedragen.

Fijne week!

Angelique & Christina

Inspiratie van de dag
31 maart 2017

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet.

Inspiratie van de dag
30 maart 2017

Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.

Inspiratie van de dag
29 maart 2017

Hef je gezicht naar het licht en draai je hart met de zon mee.

Inspiratie van de dag
28 maart 2017

Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw.

Inspiratie van de dag
27 maart 2017

Het positieve overwint het negatieve, moed overwint vrees, geduld overwint woede en ergernis. Liefde overwint haat..

Inspiratie van de dag
26 maart 2017

Als je het woord moeilijk weg laat zal je zien dat het vanzelf makkelijker gaat.

Inspiratie van de dag
25 maart 2017

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Inspiratie van de dag
24 maart 2017

Om men te laten bewegen moet je weten wat hen tegenhoudt.

Inspiratie van de dag
23 maart 2017

Er is geen weg naar geluk, geluk is de weg!

Inspiratie van de dag
22 maart 2017

Het nieuwe begint pas na de aanvaarding van de oude.

Inspiratie van de dag
21 maart 2017

Wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur. Ze zijn slechts in tegenspraak met wat we weten over het natuur.

Inspiratie van de dag
20 maart 2017

Bestaan is een feit, leven is een kunst.

Inspiratie van de dag
19 maart 2017

Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen.

Inspiratie van de dag
18 maart 2017

Als je naar de zon draait, dan valt de schaduw achter je.

Inspiratie van de dag
17 maart 2017

Bejegen goede mensen goed. Bejegen niet-goede mensen eveneens goed. Dat is hoe goedheid ontstaat.

Inspiratie van de dag
16 maart 2017

De kwaliteit van je bewustzijn in dit moment is bepalend voor je toekomst, die uiteraard uitsluitend in het NU kan worden ervaren.

Inspiratie van de dag
15 maart 2017

Volg je hart, want dat klopt.

Inspiratie van de dag
14 maart 2017

Op het pad der vriendschap bloeien de mooiste bloemen. Ze heten verdraagzaamheid, eerlijkheid, hulpvaardigheid en vertrouwen.

Inspiratie van de dag
13 maart 2017

Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan.

Inspiratie van de dag
12 maart 2017

Verder gaan betekent niet dat je vergeet. Het betekend alleen dat je accepteert wat plaatsvond en besluit door te gaan met leven.

Inspiratie van de dag
11 maart 2017

Dat deze dag net zo speciaal mag worden zoals jij bent!!

Inspiratie van de dag
10 maart 2017

Wacht niet op een goede dag, maak er één!